Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 23, 2019, 05:40:17 pm

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Savage: XR is a new patch for Savage, created by the Newerth.com staff. The XR1.1 Client is out now! Download it now!
189588 Posts in 10984 Topics by 18214 Members
Latest Member: saztaynisk
* Home Forum Wiki Help Search Login Register
+  Newerth Forums
|-+  Savage XR
| |-+  Mapping & Modding Forum
| | |-+  Where is Beast Lair in Objects?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Where is Beast Lair in Objects?  (Read 6743 times)
swilts5yroldson
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« on: July 04, 2009, 03:46:49 pm »

I am tryijng to make a map and I can't find the beast lair, could someone help?

Thanks
Logged
Ulquiorra
Newerth Donator
Sr. Member
****
Posts: 463



View Profile WWW
« Reply #1 on: July 04, 2009, 04:17:23 pm »

hey there, there isnt one (confusing right)

U just place as many sh as u need teams Smiley
Logged

Trigardon
Forum Administrator
Legendary Member
****
Posts: 4815


Demonic Monster


View Profile WWW
« Reply #2 on: July 04, 2009, 04:44:02 pm »

actually its beast_lair / beast_lair2 / beast_lair3 but in the mapeditor just use strongholds Smiley
Logged

swilts5yroldson
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« Reply #3 on: July 04, 2009, 05:51:48 pm »

Thanks for the imformation. It's my first time making a savage map.
Logged
swilts5yroldson
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« Reply #4 on: July 04, 2009, 06:06:37 pm »

I'm trying to host my map but it won't launch. Can someone help?

Thanks
Logged
Tjens
I make maps and stuff
XR Map Administrator
Super Hero Member
***
Posts: 1972


GIFMEISTER


View Profile
« Reply #5 on: July 04, 2009, 07:13:07 pm »

what error does it give?

* also i always add a distinguishable object like a barrel/crate to remind me what command_center is the stronghold/lair  Wink
Logged

Swilt
Full Member
***
Posts: 199


View Profile
« Reply #6 on: July 04, 2009, 08:15:44 pm »

It actually doesn't give any error, it just doesn't launch.
Logged
Tjens
I make maps and stuff
XR Map Administrator
Super Hero Member
***
Posts: 1972


GIFMEISTER


View Profile
« Reply #7 on: July 04, 2009, 08:58:23 pm »

where is the world file? ill check it out
Logged

Swilt
Full Member
***
Posts: 199


View Profile
« Reply #8 on: July 05, 2009, 01:40:06 pm »

Well its on his computer,we haven't uploaded it anywhere. It was a hosted game on his comp he was trying to launch.

The map is in the world directory, but it doesn't have a minimap file, is that what is required to launch it?

Thanks again!
Logged
Tjens
I make maps and stuff
XR Map Administrator
Super Hero Member
***
Posts: 1972


GIFMEISTER


View Profile
« Reply #9 on: July 05, 2009, 01:45:01 pm »

Can you upload it here using Additional Options below the text area?

No minimap is required, just want to check if the contents match the map name, wich could be a problem
« Last Edit: July 05, 2009, 05:11:39 pm by Tjens » Logged

Mohican
Order of the Stick
Former XR Dev
Legendary Member
*****
Posts: 2647



View Profile
« Reply #10 on: July 05, 2009, 04:02:54 pm »

have you tried to launch the client, press ~ for the console, and type:
devworld name_of_map
Logged

Swilt
Full Member
***
Posts: 199


View Profile
« Reply #11 on: July 05, 2009, 06:09:23 pm »

Sure Tjens, will do...but remember he's nine and REALLY likes NPC's lol!!

Good idea Mohican, will try that.

He did this in a couple hours as a promise I made to help him learn to do over my vacation last week. Any tips would be appreciated as it seems quite complex for his old man to have to learn and therefore teach him.

Your patience is appreciated both of you. He promises to spend a good deal of time this summer on a really good map after he gets back from his grandparents in a week and a half.


* xr_chiprel heaven.s2z (30.79 KB - downloaded 52 times.)
« Last Edit: July 05, 2009, 06:13:24 pm by Swilt » Logged
Swilt
Full Member
***
Posts: 199


View Profile
« Reply #12 on: July 05, 2009, 06:25:55 pm »

Just tried to callvote world while hosting in another map and it didn't work, said doesn't exist but yet its in the world folder with all the other ones....

Odd...This is one of the drawbacks of having kids late in life, its too complicated for my old brain to figure out  Cheesy
Logged
Shagroth
no u
Newerth Council
Super Hero Member
*
Posts: 2001


View Profile
« Reply #13 on: July 05, 2009, 06:27:28 pm »

have you changed the mapname to something else than what it was originally saved as? i know that can cause it not to work.
Logged

Tjens
I make maps and stuff
XR Map Administrator
Super Hero Member
***
Posts: 1972


GIFMEISTER


View Profile
« Reply #14 on: July 05, 2009, 07:34:53 pm »

Fixed it! I put a "_" instead of the space, renaming it into xr_chiprel_heaven to get it to work. Notice if you want to change a maps name you'll have to unpack it first and change all the filenames inside and pack it again (using save function is way better).

The map looks AWESOME, altough you'll be dissapointed panda's won't show up in non-samurai maps  Tongue

* xr_chiprel_heaven.s2z (62.78 KB - downloaded 57 times.)
« Last Edit: July 05, 2009, 07:37:12 pm by Tjens » Logged

Pages: [1] 2 Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.036 seconds with 19 queries.