Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 17, 2021, 02:56:21 pm

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Savage: XR is a new patch for Savage, created by the Newerth.com staff. The XR1.1 Client is out now! Download it now!
190083 Posts in 11010 Topics by 18595 Members
Latest Member: Windwalker1218
* Home Forum Wiki Help Search Login Register
+  Newerth Forums
|-+  Savage XR
| |-+  Support Forum
| | |-+  Works under Vista?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Works under Vista?  (Read 2648 times)
quesero
Newbie
*
Posts: 9


View Profile
« on: April 17, 2008, 02:38:32 pm »

Is it working fine for anyone under Vista? I get Blue Screen and comp crashes when I try to run it.
Any ideas? or it just doesnt support?

Edit: I was told it does work, so I guess its on my side.
« Last Edit: April 17, 2008, 03:08:32 pm by quesero » Logged
hell'
#*~"[?|
Super Hero Member
******
Posts: 1672


God is an urban myth.


View Profile WWW
« Reply #1 on: April 17, 2008, 05:11:59 pm »

yes - it works under vista
Logged



Faith means not wanting to know what is true. Friedrich Nietzsche
Belief in the supernatural reflects a failure of the imagination. Edward Abbey
CarniWhore
Newerth Donator
Hero Member
****
Posts: 930


chown


View Profile WWW
« Reply #2 on: April 17, 2008, 05:39:11 pm »

yeah it works, you got the correct video drivers?
Logged

quesero
Newbie
*
Posts: 9


View Profile
« Reply #3 on: April 17, 2008, 07:26:14 pm »

Yeah I run Call of Duty 4, and Assn Creed
Logged
quesero
Newbie
*
Posts: 9


View Profile
« Reply #4 on: April 20, 2008, 11:00:27 pm »

No one got any ideas?
Logged
CarniWhore
Newerth Donator
Hero Member
****
Posts: 930


chown


View Profile WWW
« Reply #5 on: April 21, 2008, 12:44:38 am »

When i say correct drivers i mean the drivers from www.ati.com or www.nvidia.com - Savage requires opengl, the built in windows drivers can only emulate opengl.
Logged

Brown
Newbie
*
Posts: 11



View Profile
« Reply #6 on: April 21, 2008, 05:24:15 am »

Im pretty sure you have to downgrade your drivers, latest drivers for savage dont usually work (for me at least) check this thread and see what driver version fits you best. http://www.newerth.com/smf/index.php/topic,3419.0.html
Logged

quesero
Newbie
*
Posts: 9


View Profile
« Reply #7 on: April 21, 2008, 08:25:10 am »

Hhmm ok thanks, altho downgrade isnt such a good idea for me as I got alot of fixes I need Undecided

But nevermind guys thanks for trying to help...
I got dual xp/vista running so I'm just playing savage on XP, works fine there.
« Last Edit: April 21, 2008, 08:28:37 am by quesero » Logged
Taggi
Hero Member
*****
Posts: 560



View Profile
« Reply #8 on: April 21, 2008, 11:40:06 am »

Make sure you run it as admin
Logged
quesero
Newbie
*
Posts: 9


View Profile
« Reply #9 on: April 21, 2008, 01:30:53 pm »

Yeah I am
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.017 seconds with 19 queries.