Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 28, 2020, 05:51:01 pm

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Savage: XR is a new patch for Savage, created by the Newerth.com staff. The XR1.1 Client is out now! Download it now!
190053 Posts in 11007 Topics by 18542 Members
Latest Member: bennevisderking
* Home Forum Wiki Help Search Login Register
+  Newerth Forums
|-+  Archive
| |-+  Server Forum
| | |-+  Problem with the Server GN.by
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Problem with the Server GN.by  (Read 4635 times)
Episkop
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« on: January 04, 2007, 11:42:20 am »

My internet provaider has created a new server 3t+. Besides server is opened from other country. People please answer why do nobody  see my server in mainlist? What must I do to correct this mistake? It will be better if you give me config of working server. My server has a good ping, but people may connect at this only using ip (81.25.32.96)
It's a sep.cfg What is wrong?
set svr_mapurl "http:\/\/www.notforidiots.com\/SEPMaps"
set sv_goodieMeOnlyTime 2000
set sv_maxMoney 12500
//SEP-3 NFI
sv_wantedObjectFiles "SEP-3/"
sv_allowGuestReferee "2"
sv_logRefCommands "1"
sv_allowPowerupRequests "-1"
sv_allowPromoteRequests "0"
sv_allowBuildRequests "1"
sv_allowMoneyRequests "2"
sv_forceSEP "0"
sv_waitForCommander "1"
sv_team1race "human"
sv_team2race "beast"
sv_team3race "human"
sv_team4race "beast"
sv_chatFloodInterval "5"
sv_chatFloodCount "10"
sv_chatFloodPenaltyTime "10"
sv_chatCommFloodCount "20"
sv_killRespawnTime "1"
sv_killGoldLost "1"
sv_minAwardTime "20000"
sv_npcfallmult "1"
sv_minfall "5"
sv_puremethod "1"
sv_meleeonly "0"
sv_itemShowOwner "1"
sv_repairMult "1"
sv_maxPing "350"
sv_maxPingTimeout "6"
sv_maxPingWarning "3"
sv_distributeGold "0"
sv_giveOverflowToTeam "1"
sv_infinitegold "0"
sv_teamDamage "0"
sv_teamDamagePercent "0"
sv_NonSEPSpamFrequency "30000"
sv_teamMeleeDamage "10"
sv_teamWeaponDamage "10"
sv_teamBuildingDamage "10"
sv_teamItemDamage "10"
sv_teamSiegeDamage "10"
sv_allowWarmupTeamKill "1"
sv_allowWarmupAllSpawnLocs "1"
sv_noCommanderBuffs "2"
sv_newCommanderBuffs "1"
sv_logScripting "0"
sv_runningVoteTime "0"
sv_allowElectVotes "1"
sv_allowDrawVotes "1"
sv_allowShuffleVotes "1"
sv_fixHitboxBug "1"
sv_adjustHitbox "0"
sv_enableTithe "1"
g_maxofficers "5"
g_clientsperofficer "4"
sv_ctfTime "80"
sv_allowAllBuildAngles "1"
sv_commanderNoRespawn "1"
p_newStuckCode "1"
p_specspeed "1"
sv_allowPausing "1"
sv_allowPauseVotes "1"
sv_allowUnpauseVotes "1"
sv_autopause "0"
sv_allowSlapping "1"
sv_balancedTeams "1"
sv_balanceLenience "1"


// MOTD

svr_allowCheats "0"
svr_broadcast "1"
svr_port "11235"
svr_allowRemoteSvcmds "1"
svr_gamefps "15"
svr_sendStats "1"
svr_maxbps "30000"
svr_pure "0"
svr_mapurl "http://www.notforidiots.com/SEPMaps"
svr_allowNonSEPConnect "1"
svr_128playerSupport "1"
svr_debugMsgs "0"
svr_debugUpdate "0"
svr_realfps "15"
svr_dedicated "1"
svr_dump "0"
svr_demo "0"
svr_clientTimeout "400"
svr_clientConnectionTimeout "1350"
svr_password ""
svr_firewalled "0"
svr_world "eden"
svr_defaultBanTime "1200"
svr_debugInputs "0"
svr_stopabusivefps "1"
svr_newFrameSch "1"
svr_extraMult "1"
svr_oldClientSlots "8"


// SEP WORLD SERVER
sv_sendStatsSEP "1"
sv_sendSpecialCoreCharacters "1"
sv_authserver "216.15.252.190"
sv_authserverport "14377"
I must write my server's ip at 2 last line or not.
p.s. Sorry for mistakes, I don't speake English)))
« Last Edit: January 04, 2007, 11:49:55 am by Episkop » Logged
Groentjuh
Newerth Serveradmin, German Mirror and Webdeveloper
Administrator
Super Hero Member
*****
Posts: 1379


View Profile WWW
« Reply #1 on: January 04, 2007, 11:53:04 am »

it can take upto a week before you're in the serverlist! Just keep the server online and it'll come in the masterserverlist!
Logged


Before adding any of my IMs, ask yourself: Can I ask it in a PM?
Before sending me a PM with questions, Search the forums!
Wanna be ref? Post on my Server Forum
Episkop
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« Reply #2 on: January 04, 2007, 12:04:08 pm »

it can take upto a week before you're in the serverlist! Just keep the server online and it'll come in the masterserverlist!
Thank you!!
 must I change this line sv_authserver "216.15.252.190"
sv_authserverport "14377"
at sv_authserver "81.25.32.96" and sv_authserverport "11235"?
And if server had not worked some hours  that one week will begin again?
« Last Edit: January 04, 2007, 12:14:42 pm by Episkop » Logged
Groentjuh
Newerth Serveradmin, German Mirror and Webdeveloper
Administrator
Super Hero Member
*****
Posts: 1379


View Profile WWW
« Reply #3 on: January 04, 2007, 12:12:17 pm »

you leave those lines as their are.

svr_port "11235"     is for changing the port
net_forceip            is for forcing it use that ip
Logged


Before adding any of my IMs, ask yourself: Can I ask it in a PM?
Before sending me a PM with questions, Search the forums!
Wanna be ref? Post on my Server Forum
Episkop
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« Reply #4 on: January 04, 2007, 12:18:53 pm »

you leave those lines as their are.

svr_port "11235"     is for changing the port
net_forceip            is for forcing it use that ip
So
I must add to sep .cfg at the end this lines
svr_port "11235"   
net_forceip "81.25.32.96"
And if server had not worked some hours  that one week will begin again?
Logged
Groentjuh
Newerth Serveradmin, German Mirror and Webdeveloper
Administrator
Super Hero Member
*****
Posts: 1379


View Profile WWW
« Reply #5 on: January 04, 2007, 12:24:26 pm »

So
I must add to sep .cfg at the end this lines
svr_port "11235"   
net_forceip "81.25.32.96"
And if server had not worked some hours  that one week will begin again?
You don't have too. "svr_port" is already in sep.cfg and net_forceip is not needed!
Just keep the server up for a week and it'll be in the list...
And if server had not worked some hours  that one week will begin again?
I guess so, but once it is in you can get the server offline for some days and It'll get back immediately
Logged


Before adding any of my IMs, ask yourself: Can I ask it in a PM?
Before sending me a PM with questions, Search the forums!
Wanna be ref? Post on my Server Forum
Episkop
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« Reply #6 on: January 04, 2007, 12:38:13 pm »

You don't have too. "svr_port" is already in sep.cfg and net_forceip is not needed!

But net_forceip by default 0.0.0.0 must i change it to 81.25.32.96?
And line Gamelist_ip by default masterserver.savage.s2games.com. What does it mean?
« Last Edit: January 04, 2007, 12:44:13 pm by Episkop » Logged
Groentjuh
Newerth Serveradmin, German Mirror and Webdeveloper
Administrator
Super Hero Member
*****
Posts: 1379


View Profile WWW
« Reply #7 on: January 04, 2007, 12:49:50 pm »

But net_forceip by default 0.0.0.0 must i change it to 81.25.32.96?
leave it... net_forceip is only usefull if you have more then 1 ip on your server
And line Gamelist_ip by default masterserver.savage.s2games.com. What does it mean?
Gamelist_ip = the ip of the masterserver... change it and you'll never get in the list
Logged


Before adding any of my IMs, ask yourself: Can I ask it in a PM?
Before sending me a PM with questions, Search the forums!
Wanna be ref? Post on my Server Forum
Episkop
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« Reply #8 on: January 04, 2007, 12:55:04 pm »

But net_forceip by default 0.0.0.0 must i change it to 81.25.32.96?
leave it... net_forceip is only usefull if you have more then 1 ip on your server
And line Gamelist_ip by default masterserver.savage.s2games.com. What does it mean?
Gamelist_ip = the ip of the masterserver... change it and you'll never get in the list
Ок thank) I will wait
Logged
Episkop
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« Reply #9 on: January 08, 2007, 11:27:20 am »

it can take upto a week before you're in the serverlist! Just keep the server online and it'll come in the masterserverlist!
One week pass but I don't see our server at the main serverlist Sad What's wrong?
P.S. I see taht people buy a server at you. Please answer how much is cost?
Logged
Django
Administrator
Legendary Member
*****
Posts: 2559



View Profile
« Reply #10 on: January 08, 2007, 12:28:33 pm »

I recommend you use a default sep server and leave it running untill it is in the server list as Unamed SEP Server. You should not have to change the configs at all. It suggest to me that the server is firewalled.

But if you want us to host a server we can. For 20 you can get a 25 slot private (passworded) server for or for 10 a 12 slot server private (passworded). Compared to other server providers thats up to 75% less. Profit free ftw Smiley
Logged
Episkop
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« Reply #11 on: January 08, 2007, 02:28:20 pm »

I recommend you use a default sep server and leave it running untill it is in the server list as Unamed SEP Server. You should not have to change the configs at all. It suggest to me that the server is firewalled.

But if you want us to host a server we can. For 20 you can get a 25 slot private (passworded) server for or for 10 a 12 slot server private (passworded). Compared to other server providers thats up to 75% less. Profit free ftw Smiley
Ok people thank for help))) I see my server at serverlist!!! It's cool)
Logged
Episkop
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« Reply #12 on: January 13, 2007, 11:33:27 pm »

So T have some question for you. Can I do that commander can elect only with consent of other member? That is commander get comm if all member elect his and none more way. Because our server has a big quantity noobs that play at first and get comm. As a result we lose(((
Anoter world What can I add at config that person can't become commander so far we not elect him?
P.S. I don't see our server at your serverlist http://www.evolvedclan.com/forums/index.php?action=post;msg=24544;topic=1337.0;sesc=9c218c4282304da87a08f6debb760334
But people come at us and play here. May be you delete our server manually from your serverlist. So why?
« Last Edit: January 13, 2007, 11:38:37 pm by Episkop » Logged
Groentjuh
Newerth Serveradmin, German Mirror and Webdeveloper
Administrator
Super Hero Member
*****
Posts: 1379


View Profile WWW
« Reply #13 on: January 14, 2007, 08:09:28 am »

There is no delete build into that serverlist.
It shows what it can show.

Somehow it times out your server! therefore no data to show...
Logged


Before adding any of my IMs, ask yourself: Can I ask it in a PM?
Before sending me a PM with questions, Search the forums!
Wanna be ref? Post on my Server Forum
Episkop
Newbie
*
Posts: 10


View Profile
« Reply #14 on: January 30, 2007, 10:23:46 am »

So i have some questions again)))
1. Why is our server not seen after reboot? Must we wait one week again?
2. we have some problem at the game. The time is not finished((( We must play before one team destroy the base of enemy. What lines at server's config is answered for this? I want that when time is finished and nobody extend it team with safe base win.
P.S. It will be better that You  give me a nicely configured server setup. With all the configs (Sent me to my mail vital.86@list.ru if you can please)
Logged
Pages: [1] 2 Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.02 seconds with 19 queries.